ODBOJKA (SL): Poraz i bod orlova

Izvor: Mondo, 23.Jun.2013, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKA (SL): Poraz i bod "orlova"

Srbija u drugom meču trećeg vikenda Svetske lige poražena u Teheranu od Irana 2:3.

Srbija je bila na korak od druge pobede protiv Irana, ali nije uspela. Ipak, osvojila je bod. "Orlovi" su poraženi u Teheranu 2:3 u drugom meču trećeg vikenda Svetske lige.

Domaćin je prvi set rešio u svoju korist 25:20, ali su naredna dva pripala izabranicima Igora Kolakovića 24:26 i 23:25. Iran je uspeo da uzvrati u četvrtom setu (25:22) i da peti odlučujući dobije sa 15:12.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Srbija je u prvoj utakmici pobedila 3:2, a to je bio prvi meč Irana u Svetskoj ligi.

Srbija posle šest utakmica u tri vikenda ima tri pobede, pošto je osim Irana dva puta pobedila Kubu u gostima. "Orlovi" su dva puta izgubili od Rusije.

Reprezentacija se u ponedeljak ujutru vraća u Beograd.

(MONDO - foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski odbojkaši poraženi od Irana

Izvor: Studio B, 23.Jun.2013

Odbojkaši Srbije u drugom meču trećeg vikenda Svetske lige poražena u Teheranu od Irana sa 2:3, po setovima 25:20, 24:26, 23:25, 25:22 i 15:12. ..Srbija je bila na korak od druge pobede protiv Irana, ali nije uspela. Ipak, osvojila je bod. "Orlovi" su poraženi u Teheranu 2:3 u drugom meču trećeg...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.