ODBOJKA: Poljska - Srbija 0:2

Izvor: Mondo, 24.Avg.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKA: Poljska - Srbija 0:2

Reprezentacija Srbije se na otvaranju Evropskog prvenstva sastaje sa domaćinom na Nacionalnom stadionu u Varšavi.

Poljska - Srbija 0:2 (23:25, 22:25) u meču prvog kola A grupe Evropskog prvenstva!

PRVI SET

Domaći odbojkaši su pred 60.000 gledalaca na Nacionalnom stadionu bolje krenuli, ali su "orlovi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << brzo prevazišli tremu i fantastičan ambijent pretvorili u motiv da odigraju najbolje što znaju.

Od 6:8 su blokom Petrića i servisom Kovačevića izjednačili, a Lisinac asom i Podraščanin blokom su doneli prednost od 11:9. Osim izjednačenja na 14:14, Srbija je sve vreme kontrolisala rezultat dobrim prijemom servisa i isto takvom odbranom.

Luburić je obezbedio "plus četiri" (20:16), Podraščanin blokom u padu povisio na 22:18, nakon čega je Srbija otišla i na maksimalnih 23:18. Malo su se izabranici Nikole Grbića spetljali u finišu seta, ali je na kraju Uroš Kovačević iskoristio treću set loptu.

DRUGI SET
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.