Nišu ostaje još jedan superligaš - OK Niš slavio u Novom Pazaru

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2024, 10:35

Nišu ostaje još jedan superligaš - OK Niš slavio u Novom Pazaru

Pobedom od 3:1 (25:16, 14:25, 25:18, 25:20) nad Novim Pazarom u drugom meču baraža odbojkaši Niša obezbedili su mesto u najjačem rangu i sledeće sezone. Jug Srbije će naredne sezone imati dva predstavnika u Superligi pošto je Odbojkaški klub Dubočica iz Leskovca, kao prvak Prve lige, obezbedio plasman u viši rang.

Nakon trijumfa od 3:0 u "Čairu", niški igrači slavili su u Novom Pazaru i tako osigurali mesto u Superligi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i naredne godine.

Aleksa Šarović sa 17 poena predvodio je Nišlije u pobedi, a pratili su ga Paskal Ozokoje sa 14 i Dušan Đokić sa 12 poena.

OK Niš je ove sezone bio i na liderskoj poziciji na tabeli Superlige, ali je zaređao 13 poraza na 14 utakmica i došao u situaciju da se bori za opstanak.

Ovaj klub od posebnog značaja za Grad i naredne sezone će imati priliku da se bori sa najboljima u Srbiji.

Jug Srbije će imati dva predstavnika naredne sezone u eliti jer je istorijski uspeh napravila leskovačka Dubočica osvajanjem prvog mesta u Prvoj ligi.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.