Kup Kikinde 2016. u odbojci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Kikinde 2016. u odbojci

U Kikindi je otvoren sedmi Međunarodni turnir u sedećoj odbojci ''Kup Kikinde 2016.''. Organizator sportske manifestacije je Odbojkaški klub invalida ''Feniks''. Na turniru je učestvovalo šest ekipa iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Srbije.

Otvarajući turnir, prisutima se obratila Aranka Binder, pomoćnica sekretara Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu istakavši da je ovaj turnir prepoznat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao manifestacija od velikog značaja za Kikindu i Vojvodinu i da će iz tih razloga uvek biti finansijski podržan.

Takmičarima se obratio i proslavljeni jugoslovenski i srpski odbojkaš, Vasa Mijić, rekavši da je stanje u domaćem sportu veoma teško i apelovao na predstavnike vlasti da podrže ovakve manifestacije.

Grad Kikinda pružiće svu pomoć sportskim invalidima, pogotovo onima koji ostvaruju zapažene rezultate i održavaju manifestacije koje na najbolji način promovišu našu sredinu, rekao je predstavnik lokalne samouprave u Kikindi, Miodrag Bulajić.

OKI Feniks iz Kikinde čestvorostruki je i aktuelni prvak Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.