Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 15:11

Krsmanović ostaje u Rusiji, ali menja klub

Zlatni srpski odbojkaš potpisao za šampionski tim

Srpski odbojkaški reprezentativac, Petar Krsmanović našao je novi klub, ali nije promenio državu pošto ostaje u Rusiji. Bloker rođen pre bezmalo tri decenije u Čačku je iz surgutske Urge prešao u redove šampiona, Kuzbasa iz Kemerova na jugozapadu Sibira. Za sada je saradnja ograničena na godinu dana.

"Potpis na ugovor je potpisan u sredu, presrećan sam što ću narednu sezonu provesti u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Kemerova. Srećom, igram u Rusiji, znam jezik, što mi je i pomoglo", izjavio je srpski as.

Kuzbas je prošle sezone napravio veliki šok pošto je potpuno neočekivano sa vrha ruske odbojke skinuo Zenit. Uprava kluba iz Kemerova je odmah nakon toga objavila da će raditi na pojačanjima ne bi li pokorili Evropu, te osim Krsmanovića žele, između ostalih i čuvenog Italijana ruskog porekla, Ivana Zajceva.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Srpski odbojkaš je igrao za Čačak, Takovo, Đerdap, Budvansku Rivijeru, argentinski UPCN i Ugru. Sa reprezentacijom ima zlatno odličje sa prošlogodišnjeg Evropskog šampionata.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.