Kovačević raskinuo ugovor sa Trentinom i odlučio se na NESVAKIDAŠNJI potez!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 14:58

Kovačević raskinuo ugovor sa Trentinom i odlučio se na NESVAKIDAŠNJI potez!

Kakvo iznenađenje za odbojkaški svet.

Srpski odbojkaš Uroš Kovačević odlučio se na iznenađujući potez da karijeru nastavi u Kini. Najbolji igrač Evrope je raskinuo saradnju sa italijanskim Trentinom i prihvatio finansijski unosnu ponudu, za sada, neimenovanog kluba.

- Toliko toga sam prošao u Evropi, maltene sve. Bila mi je želja da se jednog dana oprobam i u Aziji. Jeste Kina u pitanju, ali dok ne stavim potpis ne bih da otkrivam detalje - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kovačević za Sportski žurnal.

Kovačević je karijeru počeo u Ribnici iz Kraljeva, a pre Trentina igrao je za slovenački ACH volej, u Italiji za Modenu i Kalcedoniju, kao i u katarskom Al Arabiju.

Dres reprezentacije Srbije nosi od 2011. godine, osvojio je ukupno dve evropske titule, uz jednu bronzu, kao i još jedno zlato i srebro u Svetskoj ligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.