Kovačević: Obećavam veliku borbu protiv Italije

Izvor: Press, 03.Jun.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Obećavam veliku borbu protiv Italije

Odbojkaški reprezentativac Srbije Uroš Kovačević izjavio je danas da ne može da obeća pobede u predstojećim utakmicama protiv Italije u Svetskoj ligi, već samo veliku borbu.
      "Italija je jedan od konkurenata za osvajanje medalje u Svetskoj ligi. Daćemo sve od sebe da u dve utakmice probamo da pobedimo. Obećavamo najveću borbu, naša borbenost na terenu nikada nije dolazila u pitanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nadam se da ćemo pobediti, ali obećati pobedu nije zahvalno", rekao je Kovačević. Odbojkaši Srbije u petak od 20.30 u Pezaru igraju protiv Italije, prvu utakmcu drugog vikenda Grupe A Prve divizije Svetske lige. Druga utakmica igraće se u nedelju od 18 časova u Bolonji i to će biti 250. meč Srbije u Svetskoj ligi. Odbojkaš Srbije Nikola Rosić rekao je da očekuje teške i kvalitetne utakmice protiv Italije."Obe ekipe biće kompletne i nastupaće u najjačim sastavima. Na nama je da pokušamo da ispunimo ono što nam se kaže, da se dobro psihički i motivaciono spremimo i damo sve od sebe. Idemo meč po meč, moramo da probamo da iščupamo svaki set, pošto imamo iskustva iz ranijih takmičenja u Svetskoj ligi gde je poen količnik odlučivao", rekao je Rosić. "Trebaju nam pobede, u svakoj utakmici moramo da idemo na pobedu i da se maksimalno borimo. Svaki meč protiv Italije je težak, znamo koliko taktički dobro igraju, koliko su spremni. Očekujem teške mečeve", dodao je on. Rosić je naveo da mnogo znači podrška trenera i da je osim fizičke pripreme najvažnije i da se radi na psihološkom planu. "Mentalitet ekipe je bitna stvar i mora da se gradi od samog početka. Za sada je dobro, radimo na tome. Uvek možemo da poboljšamo stvari, ali moramo da verujemo u nas i naš rad i da krenu pobede. Najbolju igru Srbije očekujem kada bude najvažnije za finalni turnir. Nadam se da ćemo željom i borbom doći do prave forme", rekao je Rosić.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačević: Obećavam veliku borbu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2015

Odbojkaški reprezentativac Srbije Uroš Kovačević izjavio je danas da ne može da obeća pobede u predstojećim utakmicama protiv Italije u Svetskoj ligi, već samo veliku borbu..."Italija je jedan od konkurenata za osvajanje medalje u Svetskoj ligi. Daćemo sve od sebe da u dve utakmice probamo da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kovačević: ''Obećavam veliku borbu protiv Italije!''

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2015, 08:24

Odbojkaški reprezentativac Srbije Uroš Kovačević izjavio je da ne može da obeća pobede u predstojećim utakmicama protiv Italije u Svetskoj ligi, već samo veliku borbu...Odbojkaši Srbije u petak od 20.30 u Pezaru igraju protiv Italije, prvu utakmcu drugog vikenda Grupe A Prve divizije Svetske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.