Ivan Miljković napustio Odbojkaški savez Srbije

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Miljković napustio Odbojkaški savez Srbije

Odbojkaški savez Srbije obavestio je javnost da bivši uspešni odbojkaš Ivan Miljković nije više prvi potpredsednik OSS.

Proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju zbog novih poslovnih izazova nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju u OSS.

Ivan Miljković je tokom prethodne dve godine dao pun doprinos radu Saveza i ima veliki udeo u uspesima koje su postigle nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reprezentacije. Odbojkaški savez Srbije se zahvaljuje Ivanu Miljkoviću na dosadašnjem radu u Savezu i želi mu mnogo uspeha na novom poslu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivan Miljković napustio Odbojkaški savez Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2018

Odbojkaški savez Srbije obavestio je javnost da bivši uspešni odbojkaš Ivan Miljković nije više prvi potpredsednik OSS...Proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju zbog novih poslovnih izazova nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju u OSS...Ivan Miljković...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.