Gradonačelnik Novog Sada Vučević obišao dom budućih odbojkaških šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Novog Sada Vučević obišao dom budućih odbojkaških šampiona!

Odbojkaški klub "Vojvodina NS seme" i kompanija NIS potpisali desetogodišnji ugovor o saradnji

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin obišli su renovirane prostorije Odbojkaškog kluba "Vojvodina NS seme" nakon čega su prisustvovali potpisivanju ugovora između tog kluba i kompanije NIS.

Pročitajte i:

Generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kluba Nikola Salatić izjavio je da je dugi niz godina cilj bio da se napravi svojevrsni dom za mlade igrače, a plan za realizaciju su omogućili i sproveli novi Upravni odbor, sponzori, Grad Novi Sad i NIS.

Zahvaljujući zaključenom desetogodišnjem ugovoru sa kompanijom NIS o korišćenju prostora, ispred koje je Ugovor potpisao zamenik generalnog direktora Vadim Smirnov, posle nekoliko meseci radova OK "Vojvodina" može da se ponosi impozantnim objektom! U prizemlju se nalazi centar za mlade igrače, a na spratu renovirane poslovne prostorije sa proširenom trofejnom i pres salom. Dom za mlade igrače ima deset soba sa dva kreveta, kupatilom, stolom, televizorom i internetom. Tu je i kuhinja sa trpezarijom u kojoj će igrači moći da se hrane po specijalnom programu sportske ishrane.

- Uvek je zadovoljstvo i čast biti u domu šampiona, u prostorijama OK "Vojvodina NS seme" koje odišu dugom tradicijom. Evidentno je uloženo mnogo toga, a pri tome ne mislim samo na materijalne stvari, već na snažnu želju, dugoročnu viziju, volju i borbenost da se stvore generacije budućih pobednika. Ovo je jedan projekat koji je opredeljen ka budućnosti, odnosno usmeren na generacije koje će stasavati i igrati za ovaj veliki klub i za državnu reprezentaciju. Veoma sam ponosan na upravu kluba, naše privrednike i kompanije, na sponzore, ne samo iz Novog Sada već i iz drugih gradova Srbije, jer nekim budućim šampionima stvaraju najbolje moguće uslove i pružaju sigurnost - rekao je Vučević i čestitao aktuelnim prvacima Srbije pobedu kojom su se plasirali u osminu finala CEV kupa.

Značaj celokupnog projekta renoviranja je razvoj igrača, njihova edukacija, socijalizacija, privikavanje na specifičan sportski život i priprema za izazove na velikoj sceni. U objektu u Ulici Maksima Gorkog promenjen je krovni pokrivač, demit fasadom je pojačana energetska efikasnost objekta, kompletno su zamenjene elektro i vodovodne instalacije, a zamenjena je i stolarija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.