GP: Srbija u Grupi J sa SAD i Italijom

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GP: Srbija u Grupi J sa SAD i Italijom

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi J finalnog turnira ovogodišnjeg izdanja Gran Prija u Nandjingu sa selekcijama Italije i SAD-a, saopštio je danas odbojkaški savez Srbije.

Odbojkašice Srbije će u prvom kolu, 2. avgusta, igrati protiv selekcije SAD od 9.00 po srednjoevropskom vremenu.

Selekcija Srbije biće slobodna u drugom kolu, a u poslednjem trećem kolu igraće, 4. avgusta, protiv reprezentacije Italije od 9.00.

Izabranice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zorana Terzića će iz Hongkonga otputovati u Čangšu, nedaleko od Šangaja, u provinciju Đijansu, gde će trenirati do 31. jula, kada je predviđen polazak u Nandjing na finalni turnir, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice protiv Italije i SAD

Izvor: Mondo, 23.Jul.2017

Sve je spremno za finalni turnir Gran Prija...Foto: MN Press..Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi J finalnog turnira ovogodišnjeg izdanja Gran Prija u Nanđingu sa selekcijama Italije i SAD, saopštio je odbojkaški savez Srbije...Izabranice Zorana Terzića će u prvom kolu, 2....

Nastavak na Mondo...

Nagrade za srpske odbojkašice

Izvor: Beta, 24.Jul.2017, 20:08

Srpska odbojkašica Milena Rašić proglašena je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) turnira trećeg vikenda Gran prija u Hong Kongu, a njena saigračica Brankica Mihajlović je najbolji poenter.Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, nagradu je dobio i selektor Zoran Terzić, pošto je proglašen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.