EVO ZAŠTO JE DOŠLO DO SMENE SELEKTORA: Srbiju možda preuzme stranac – predsednik želi medalje!

Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2021, 12:21

EVO ZAŠTO JE DOŠLO DO SMENE SELEKTORA: Srbiju možda preuzme stranac – predsednik želi medalje!

Svi su se iznenadili. Juče u toku dana, saopšteno je da Slobodan Kovač više nije selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije. Kovač je potom istakao da je za smenu saznao od igrača, a nakon njegovih reči prvi čovek srpske odbojke Zoran Gajić otkrio je zašto je Srbija odlučila da otpusti selektora. – Nažalost, reprezentacija nije izgledala […]
The post EVO ZAŠTO JE DOŠLO DO SMENE SELEKTORA: Srbiju možda preuzme stranac – predsednik želi medalje! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PREDSEDNIK GAJIĆ O SMENI KOVAČA: Želimo trenera koji zna kako se osvaja medalja

Izvor: Kurir, 24.Okt.2021

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić odlučio je da otkrije razloge zašto je Slobodan Kovač smenjen sa mesta selektora naše reprezentacije, a kako se moglo i naslutiti, u pitanju su loši rezultati na nedavnim takmičenjima i propuštanje Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.