Duško Nikolić novi trener OK Vojvodina?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Nikolić novi trener OK Vojvodina?

Mladi i priznati odbojkaški stručnjak Duško Nikolić najbliži je preuzimanju mesta šefa struke u Vojvodini NS seme aktuelnom šampionu Srbije, piše novosadski list Dnevnik.

Pored svih imena koja su se pominjala od objave da je mesto trenera upražnjeno, kako su nezvanično saznali iz izvora bliskom klubu, Nikolić je najzrelije rešenje koje su crveno-beli tražili.

Nikolić ima 44 godine, rođen je u Lučanima, a igrao je u Partizanu, Bambiju, Budvanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rivijeri, Crvenoj zvezdi i u Belgiji. Prve trenerske korake načinio je u Crvenoj zvezdi čiji je najtrofejniji trener. Vodio je francuski Šomon i grčki Finikas sa Sirosa (učestvovao i na Memorijalu "Žarko Petrović u Novom Sadu), a prošle sezone je Partizan uveo iz Prve u Superligu. U sezoni 2012/13. dobio je priznanje za najboljeg trenera u Srbiji, a u reprezentaciji naše zemlje je pomoćnik selektoru Nikoli Grbiću.

Zvanično predstavljanje novog šefa struke Vojvodina je zakazala za ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.