Zvezdin rekord na stranicama svetski poznatog lista! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin rekord na stranicama svetski poznatog lista! (foto)

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je medijski prostor u planetarno poznatom španskom listu "AS" koji je u prazničnom broju čitaoce upoznao sa fantastičnom serijom pobeda lidera Superlige.

Retko se događa da srpski fudbalski klubovi beleže uspehe koji zbog svog značaja skreću pažnju evropskoj i svetskoj javnosti, ali ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda uradila u jesenjem delu sezone nije ostalo neprimećeno.

Jedan od najpoznatijih sportskih glasila, španski "AS", posvetio je vicešampionu Srbije veliki tekst u svom prazničnom broju.

Foto: fkcrvenazvezda.com

Pod naslovom "Crvena zvezda dominira srpskom ligom iz inata" konstatuje se da je prednost od 25 bodova u odnosu na drugoplasiranog evropski rekord, i da Zvezda sigurnim koracima ide ka šampionskoj tituli, zahvaljujući treneru Miodragu Božoviću.

Novinari "AS-a" podsetili su čitaoce na činjenicu da je Crvena zvezda 1991. godine ostvarila istorijski uspeh osvajanjem titule prvaka Evrope.

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde konstatovano je da ovaj tekst lista "AS" pokazuje kako se rad i rezultati isplate i kako uvek bivaju primećeni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.