Zvezda ga smenila, ali on nije ljut, opet bi se vratio!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ga smenila, ali on nije ljut, opet bi se vratio!

Ljubav prema klubu sa Marakane kod njega nije prestala.

Poznati fudbalski menadžer i nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović govorio je u opširnom intervjuu ''Novostima'' o svom fudbalskom putu tokom igračke karijere, zatim ulasku u menadžerske vode, ali je možda i najzanimljiviji bio onaj deo u kojem je govorio o svom dolasku na mesto sportskog direktora Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde.

To se dogodilo u novembru 2012. godine, kada je Zvezdu u možda i najtežim trenucima u istoriji kluba preuzela nova uprava na čelu sa Draganom Džajićem.

Stojadinović se, međutim, nije dugo zadržao, tek godinu dana, a smenjen je krajem decembra 2013, posle posle sukoba sa igračima, ali i pojedinim tadašnjim članovima uprave.

Bez obzira na sve što se dešavalo, on ne krije da bi se u Zvezdu ponovo vratio ako bi se ukazala takva prilika.

''Bez ikakvog razmišljanja, Crvena zvezda je veliki klub i velika je čast biti sportski direktor. Pokajao se nisam, u Zvezdu bih se uvek vratio, jer volim taj klub od malih nogu'', izjavio je Stojadinović.

On ističe i da je u tom periodu stekao veliko iskustvo, da je dosta toga uradio, ali da je u to vreme bilo nekoliko ''struja'' u klubu.

''Bilo je to vreme kada su na Marakani duvale oluje. Bilo je pet struja, jedna je bila politička, druga Čovićeva, a ja sam se priklonio Draganu Džajiću jer je to bila isključivo sportska priča'', objašnjava Stojadinović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.