Zvezda duguje Borcu 170.000 evra

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Nov.2010, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda duguje Borcu 170.000 evra

U Zajednici Super lige su objasnili da im nije palo na pamet da zbog dugova suspenduju Crvenu zvezdu, dva kola pred kraj jesenjeg dela prvenstva, ali da će klub sa Marakane morati da izmiri dugove koje ima prema Čukaričkom, Borcu, Javoru.

Tačno je da Zvezda duguje Čukaričkom za Vilotića, ali kako da im uplati novac, kad su im računi blokirani. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Alberta Nađa ne bi trebalo vezivati za ovaj slučaj. Svi bi trebalo da se zapitamo u kakvom vremenu živimo. Teško je. Dok država ne bude jaka, neće nam biti ni fudbal – rekao je Branimir Babarogić, predsednik Zajednice.
Na pitanje o dugovima, nadovezao se i generalni sekretar Zajednice Super lige Miodrag Janković:
Koliko je meni poznato Crvena zvezda duguje Borcu 170.000 evra podeljenih u pet rata, mislim da im nisu izmirene prva i druga. Oni u svakom slučaju moraju taj dug da regulišu do početka drugog dela prvenstva. Doći će brzo i vreme kad će klub morati da aplicira za Evropu, a onda neće moći da dobije licencu.  
Derbi na Marakani u subotu
Umesto u nedelju kako je bilo najavljeno, Crvena zvezda će protiv Vojvodine igrati na Marakani u subotu 4. decembra od 17,00 časova.
Komesar za takmičenje Branislav Delić u ponedeljak je saopštio da je zahtev Zvezde o promeni termina stigao sa zakašnjenjem, da bi juče, ipak promenio odluku.
Ne radi se o kompromisu. Tačno je da je Zvezda malo zakasnila sa zahtevom, ali smo ipak odlučili da se igra u subotu i ovu utakmicu će prenositi Televizija Prva – rekao je Delić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vasilijević: "I Zvezdi duguju"

Izvor: B92, 30.Nov.2010

Zamenik sportskog direktora Crvene zvezde Goran Vasilijević reagovao je na ultimatum da će klub biti izbačen iz Superlige ako ne izmiri dugovanja. ..Vasilijević je za B92 rekao da nekoliko evropskih klubova duguje Zvezdi mnogo veću sumu..."Zvezdi ugledni španski i francuski klubovi duguju više...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.