Zvanično: Sari novi trener Čelsija

Izvor: Beta, 14.Jul.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Sari novi trener Čelsija

Italijanski fudbalski trener Mauricio Sari od danas je i zvanično novi menadžer Čelsija, potvrdio je taj premijeligaš.Doskorašnji trener Napolija je sa Čelsijem potpisao trogodišnji ugovor.Sari će na klupi Čelsija zameniti zemljaka Antonija Kontea, koji je smenjen u petak. "Veoma sam srećan što dolazim u Čelsi i Premijer ligu. Ovo je novi, uzbudljiv period u mojoj karijeri. Nadam se da ćemo našim navijačima pružiti zabavan fudbal i da ćemo se boriti za trofeje na kraju sezone, što ovaj klub i zaslužuje", rekao je Sari za klupski sajt.Za tri godine u Napoliju, Sari je pomogao klubu da sva puta sezonu završi na drugom mestu, a 2017. godine osvojio je nagradu za najboljeg trenera Serije A.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Čelsi predstavio novog menadžera

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2018

Italijanski fudbalski trener Mauricio Sari zvanično novi menadžer Čelsija, potvrdio je taj premijeligaš...Doskorašnji trener Napolija je sa Čelsijem potpisao trogodišnji ugovor...Sari će na klupi Čelsija zameniti zemljaka Antonija Kontea, koji je smenjen u petak...- Veoma sam srećan što dolazim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.