Zvanično - Njukasl otpustio Meklarena, stiže Benitez!

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Njukasl otpustio Meklarena, stiže Benitez!

Kao što je bilo najavljeno, Stiv Meklaren više nije menadžer Njukasla.

Fudbalski klub Njukasl i zvanično je otpustio menadžer Stiva Meklarena posle serije loših rezultata.

Bivši selektor Engleske na mesto menadžera ''svraka'' stigao je juna 2015. godine, ali nije ispunio očekivanja, pošto ekipa zauzima pretposlednju poziciju na tabeli Premijer lige.

U klupskom saopštenju navodi se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub odlučio da otpusti trenera posle poslednjeg poraza u prvenstvu od ekipe Bornmuta.

Njukaslu predstoji žestoka borba za opstanak koju će voditi na čelu sa Rafaelom Benitezom.

Engleski mediji danima pišu da je Rafael Benitez gotovo sigurno Meklarenov naslednik na Sent Džejms parku i u toku dana očekuje se i zvanična potvrda.

Devet kola pre kraja, Njukasl je pretposlednji na tabeli sa 24 boda koliko ima i Norič. Prvi iznad crte je najveći rival Njukasla - Sanderlend, koji ima samo bod više, tako da nas očekuje još kako zanimljiva završnica.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MITAR DOBIO NOVOG TRENERA: Njukasl otpustio Meklarena, stiže Rafa Benitez!

Izvor: Kurir, 11.Mar.2016

Fudbalski klub Njukasl uručio je otkaz menadžeru Stivu Meklarenu, posle serije očajnih rezultata u Premijer ligi...Meklaren, koji je na klupu Njukasla stigao u junu 2015. godine, nije ispunio očekivanja, obzirom na to da su "svrake" trenutno na pretposlednjoj poziciji u Premijer ligi...Po svemu sudeći,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.