Zvanično: Niko Kovač novi trener Monaka

Izvor: B92, 19.Jul.2020, 21:13

Zvanično: Niko Kovač novi trener Monaka

Hrvatski fudbalski stručnjak preuzeo je ekipu Monaka, zvanično je klub objavio na svom sajtu.

Četrdesetosomogodišnji hrvatski stručnjak vodio je Frankfurt od 2016. do 2018. godine, da bi potom prešao u minhenski Bajern.

Otkako je Kovač napustio Bavarce nije imao angažman, a sada ga je "pokupio" Monako i postavio za glavnog trenera ekipe.

"Vrlo smo srećni što smo dočekali Kovača u klubu. Ovo će biti novi početak za Monako, imamo visoke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sportske ciljeve i verujemo da će Niko Kovač biti taj trener koji će nam pomoći da ih ostvarimo. On je poznat po napornom radu i njegov uticaj je bio veliki za reprezetnaciju Hrvatske i za klubove u kojima je igrao, a kasnije ih i trenirao. Uvereni smo da ćemo zajedno imati vrhunske rezultate", rekli su ih Monaka prilikom predstavljanja novog trenera.

Kako stoji na zvaničnom sajtu kluba, Niko Kovač će prvi trening u Monaku odraditi u ponedeljak.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač se vratio, hrvatski trener preuzeo "kneževe"!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020

Bivši trener Bajern Minhena preuzeo klub sa "Luj II" stadiona...Ono što se proteklih dana spekulisalo, večeras se potvrdilo...Niko Kovač je potpisao trogodišnji ugovor sa Monakom, sa opcijom produžetka - saopšteno je danas na zvaničnom sajtu francuskog kluba...Kovač je u sezoni 2018/19 uspeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.