Zubizareta: Martino zna kako sa Nejmarom

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zubizareta: Martino zna kako sa Nejmarom

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da trener Herardo Martino na pravi način „uvodi” Nejmara u formu, pošto Brazilac još mora da se navikne na evropski fudbal, a ima i problem sa manjkom kilograma.
(FOTO: AP)
Ako nema Mesija, to ne znači da Nejmar automatski mora da igra. Nejmar će dugo godina biti u Barseloni, a ne samo narednih par utakmica. Kad bude 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posto spreman, gledaćemo ga više na terenu – kazao je Zubizareta španskim medijima.
Barselona je letos dovela Nejmara iz Santosa za 57 miliona evra.
Dobro poznajemo Nejmarove kvalitete. Ima brzinu, preciznost i dobar je u situacijama ‘jedan na jedan’. Ipak, ima još igrača u timu sa sličnim karakteristikama. Primetno je da Nejmar ima veliku želju da napreduje –dodao je Zubizareta.
Ekipa Barselone je uz dosta problema u gostima došla do pobede nad Malagom od 1:0. Nejmar je u igru ušao u 63. minutu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zubizareta: Ako nema Mesija, ne mora Nejmar da igra, Martino će znati s njim

Izvor: Blic, 27.Avg.2013, 00:56

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da trener Herardo Martino na pravi način "uvodi" Nejmara u formu, pošto Brazilac još mora da se navikne na evropski fudbal, a ima i problem sa manjkom kilograma..."Ako nema Mesija, to ne znači da Nejmar automatski mora da igra. Nejmar će dugo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.