Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije u nedelju

BEOGRAD - Žrebanje parova šesnaestine finala Kupa Srbije biće održano u nedelju 7. septembra u 12 časova u Hali 3 Beogradskog sajma, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije.

Poslednje tri ekope koje su ušle u završnicu kupa su Partizan iz Kosovske Mitrovice, Sinđelić iz Niša i Big Bul iz Bačinaca.

U završnici regionalnih takmičenja Partizan je pobedio kraljevačku Slogu (penalima 5:4), Sinđelić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bio uspešniji od Radničkog iz Pirota (1:0), dok je Big Bul savladao Srem iz Jakova (3:1).

Učesnici šesnaestine finala na žrebu će biti podeljene u dva šešira sa po 16 timova, a nosioci će biti članovi Superlige iz sezone 2007/08, kao i četiri prvoplasirana kluba iz Prve Lige Srbija. Oni u ovoj fazi takmičenja neće moći da se sastanu međusobno.

U prvom šeširu će biti Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, OFK Beograd, Borac (Čačak), Napredak, Čukarički, Mladost (Lučani), Hajduk (Kula), Smederevo, Banat, Bežanija, Rad, Jagodina, BSK (Borča) i Javor Habitfarm.

U drugom šeširu će se naći Voždovac, Metalac (G. Milanovac), Srem (S. Mitrovica), Mladost (Apatin), ČSK, Novi Sad, Sevojno, Novi Pazar, Hajduk (Beograd), Radnički (Niš), Vlasina, Zemun, Mladenovac, Big Bul, Sinđelić (Niš), Partizan (KM).

Dueli šesnaestine finala Kupa Srbije biće odigrane 24. septembra, a klubovi koji ne igraju u Superligi i Pvoj ligi biće domaćini u prvim utakmicama. To su Radnički (Niš), Vlasina, Zemun, Mladenovac, Big Bul, Sinđelić (Niš) i Partizan (KM).

Do kraja godine na programu su još utakmice osmine finala, koje su predviđene za 12.novembar. Trofej brani Partizan, koji je prošle godine u finalu pobedio Zemun rezultatom 3:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.