Žreb za Superligu se odlaže, početak sezone neizvestan?

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 10:52

Žreb za Superligu se odlaže, početak sezone neizvestan?

Kako stvari trenutno stoje, žreb za narednu sezonu Superlige neće biti održan u petak za kada je zakazan.

Razlog je kazna koja je izrečena fudbalskom klubu Kolubara, odnosno odluka Suda za sportsku arbitražu u Lozani kojom je ista pod privremenom suspenzijom.

Utakmica nacionalnog tima sa Bugarskom je dodatno odložila konačnu odluku, a izvesno je da neće biti održano skupštinsko zasedanje Zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubova Superlige i Prve lige Srbije na kojem je trebalo da bude održan i žreb za narednu sezonu,

Kako prenosi "Sportklub", tokom srede bi klubovi trebalo da dobiju informaciju sa Terazija o odlaganju žreba.

Početak sezone je zakazan za 21. jul, pa je i on pod znakom pitanja i ne bi trebalo da začudi ukoliko dođe do odlaganja. Švajcarski sud bi trebalo da na isti taj dan i okonča slučaj "Kolubara", pa se trenutno ne vidi način kako bi srpski šampionat mogao da počne na vreme.

Trenutno se razmišlja o odlaganju za sedam dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlaže se žrebanje za novu sezonu Superlige Srbije, neizvesno kada počinje sezona

Izvor: Danas, 21.Jun.2023

Žreb za Superligu Srbiju, koji je trebalo da se obavi u petak, najverovatnije će biti odložen dok ne bude poznata presuda Suda za sportsku arbitražu u „slučaju Kolubara“, prenosi Sport klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.