Žreb klupskog prvenstva sveta

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb klupskog prvenstva sveta

U sedištu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) u Nionu žrebom su određeni parovi klupskog prvenstva sveta, koje će od 8. do 18. decembra biti održano u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Sastaju se:
preliminarna runda: Al Vahda (UAE) - Hekari Junajted (Papua Nova Gvineja)
četvrtfinale:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Pačuka (Meksiko) - prvak Afrike
pobednik meča Al Vahda/Hekari Junajted - prvak Azije
polufinale:
Inter Milano (Italija) - pobednik meča Pačuka/prvak Azije
Internasional (Brazil) - Al Vahda/Hekari Junajted/prvak Azije
Na takmičenju u Abu Dabiju Afriku će predstavljati bolji iz susreta Esperansa (Tunis) - Mazembe (DR Kongo), dok će prvak Azije biti poznat posle utakmice Zob Ahan (Iran) - Seongnam (Južna Koreja).
Poluprofesionalni tim Hekari Junajteda izborio je istorijski uspeh plasmanom na svetsko klupsko prvenstvo, nakon što je u finalu konfederacije za Okeaniju bio uspešniji od Vajteker Junajteda (Novi Zeland) ukupnim rezultatom 4:2.
Klub sa Papue Nove Gvineje prvi je učesnik elitnog takmičenja iz Okeanijske zone van Australije i Novog Zelanda.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat put ka svetskoj klupskoj tituli

Izvor: S media, 27.Okt.2010

Danas je u Cirihu obavljen žreb za klupsko Svetsko prvenstvo, koje će u decembru biti odigrano u Ujedinjenim Arapskim Emiratima...Turnir će otvoriti 8. decembra domaća Al Vahda protiv ekipe Hekari Junajteda sa Papua Nove Gvineje, dok će dva dana kasnije meksička Pačuka igrati protiv prvaka Afrike...Poznati...

Nastavak na S media...

Održan žreb za klupsko prvenstvo sveta

Izvor: Blic, 27.Okt.2010

U sedištu FIFA u Nionu žrebom su određeni parovi klupskog prvenstva sveta, koje će od 8. do 18. decembra biti održano u Ujedinjenim Arapskim Emiratima...Na takmičenju u Abu Dabiju Afriku će predstavljati bolji iz susreta Esperansa (Tunis) - Mazembe (DR Kongo), dok će prvak Azije biti poznat posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.