Zoran Milinković novi trener OFK Beograda

Izvor: NaDlanu.com, 17.Sep.2012, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Milinković novi trener OFK Beograda

BEOGRAD, 17. septembra 2012. (Beta) - Superligaš OFK Beograd postavio je u ponedeljak Zorana Milinkovića za novog trenera, rečeno je agenciji Beta u tom fudbalskom klubu.

BEOGRAD, 17. septembra 2012. (Beta) - Superligaš OFK Beograd postavio je u ponedeljak Zorana Milinkovića za novog trenera, rečeno je agenciji Beta u tom fudbalskom klubu.Klub sa Karaburme će svog 44-godišnjeg trenera zvanično promovisati u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << utorak.Milinković će na klupi "romantičara" zameniti Stevicu Kuzmanoskog, koji je u nedelju uveče dobio otkaz zbog loših rezultata, pošto OFK posle pet kola Super lige ima samo jedan bod.Milinković je sezonu počeo u Spartaku iz Subotice, ali je posle poraza od Rada sa 3:2 u četvrtom kolu Super lige podneo ostavku.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinkoviću se ispunila želja...

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2012, 16:52

OFK Beograd je danas zvanično promovisao novog trenera prvog tima Zorana Milinkovića koji ističe da je klupa beogradskog klupa neočekivani izazov za njega koji mu je ispunio želju da se vrati u svoj rodni grad.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.