Zoran Ćurguz postao trener Modriče

Izvor: RTS, 27.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Ćurguz postao trener Modriče

Fudbalski trener iz Doboja Zoran Ćurguz izabran je za šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Modriča Maksima, aktuelnog prvaka Premijer lige BiH.

Ćurguz je ugovor o angažmanu potpisao sa predsednikom Skupštine FK Modriča-Maksima Žarkom Vujinićem.

"Cilj nam je da klubu, koji je došao u tešku situaciju nakon osvajanja prvog mesta u fudbalskoj ligi BiH i nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obezbedimo ostanak u ligi", najavili su Vujinić i Ćurguz na konferenciji za novinare u prostorijama kluba.

Ćurguz je izrazio uverenje da se uz podršku rukovodstva kluba i maksimalno zalaganje igrača Modriča Maksima može sačuvati premijerligaški status.

"Očekujemo da će se početkom naredne godine rešiti dileme oko legitimnosti Skupštine i izvršnih organa kluba. Registracioni sud Osnovnog suda u Doboju pokrenuo je postupak rešavanja zahteva za registraciju starog saziva Skupštine, kojoj je istekao mandat, i nove Skupštine koja je, prema mišljenju dosadašnjeg rukovodstva, nelegalno izabrana početkom novembra", rekao je Vujinić.

On je naglasio da će do konačne odluke stara Uprava, čiji je on predsednik, donositi legalne odluke i rukovoditi klubom.

Ćurguz će biti šef stručnog štaba Modriča Maksime u narednih šest meseci, sa mogućnošću produženja ugovora na još tri godine u zavisnosti od rezutlata.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.