Zna da ide, ali ne zna gde

Izvor: Mondo, 02.Jun.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna da ide, ali ne zna gde

Argentinski fudbalski reprezentativac Gonzalo Iguain rekao je da definitivno odlazi iz Reala, ali da još nije doneo konačnu odluiku gde će nastaviti karijeru.

"Doneo sam odluku, osećam da je pravo vreme da promenim sredinu. Još ne znam gde ću, ali upravi kluba sam rekao da idem", rekao je Iguain, koji je poslednju utakmicu u dresu Madriđana odigrao sinoć protiv Osasune (4:2), u kojoj je nosio kapitensku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << traku i postigao pogodak.

On je u Real stigao u januaru 2007. godine iz River Plate i osvojio je tri titule u Primeri, jedan Kup kralja i dva španska Superkupa.

Kao mogući novi klubovi spominju se Juventus i Arsenal.

Ukupno je odigrao 266 utakmica za Real i postigao 122 gola. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 32 utakmice i postigao 20 golova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Iguain: Odlazim, ali ne znam gde

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2013

Argentinski reprezentativac Gonzalo Iguain rekao je da definitivno odlazi iz Reala, ali da još nije doneo konačnu odluiku gde će nastaviti karijeru.. (FOTO: AP). – Doneo sam odluku, osećam da je pravo vreme da promenim sredinu. Još ne znam gde ću, ali upravi kluba sam rekao da idem – rekao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.