Životna drama legendarnog fudbalera: Davao je golove kao na traci, a danas se jedva kreće

Izvor: BKTV News, 11.Jul.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životna drama legendarnog fudbalera: Davao je golove kao na traci, a danas se jedva kreće

Nekada sjajni napadač, izjavio je za zvaničnu stranicu FIFA da jedva hoda, kao i da je to posledica njegove fudbalske karijere.

Nekada sjajni napadač Fjorentine i argentinske fudbalske reprezentacije Gabrijel Batistuta ima velikih zdravstvenih problema.

Danas 48-godišnjak za zvaničnu stranicu FIFA-e otkrio je da danas jedva hoda, kao i da smatra da je to posledica njegove fudbalske karijere.

"Dao sam više nego što sam imao da dam", rekao je popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Batigol koji je 2014. godine otkrio da je tražio od lekara da mu amputiraju obe noge zbog teških bolova koje je trpeo.

CUÁNTO DEJASTE EN LA CANCHA, Y EN NOSOTROS, QUE HASTA HOY TE SEGUIMOS EXTRAÑANDO, GABRIEL OMAR... ??#Batistuta #FIFA https://t.co/K3lGrG4Zba

Batistuta je operisan, a lekari su mu olakšali pritisak na vene i arterije. Stanje mu se popravilo, ali bilo je to kratkog veka.

"Dao sam više nego što je moje telo moglo da podnese i sada zato plaćam ceenu, jako teško hodam. Nažalost, sve je to ostavilo traga na mom zdravlju", dodaje napadač koji je pre 12 godina kopačke okačio o klin.

Objasnio je Batistuta i šta mu posebno smeta u fudbalu.

"Ja volim fudbal i sve što ima veze sa samom igrom, ali ne volim intervjue, kontroverze i sve stvari izvan igre", dodaje bivši igrač Newell's Old Boysa, River Platea, Boca Juniorsa, Fiorentine, Rome, Intera i Al-Arabija koji je u dresu argentinske reprezentacije u 78 utakmica dao čak 56 golova.

Mesi produžio ugovor sa Barselonom, nedeljno će zarađivati 570.000 evra
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.