Žiru i Ziješ u Milanu?

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 23:55

Žiru i Ziješ u Milanu?

Fudbalski klub Milan zainteresovan je za trojicu igrača Čelsija.

Kako je preneo Skaj Italija, u milanskom klubu zainteresovani su za Olivijea Žirua, Hakima Ziješa i Tijemua Bakajoka.

Skaj Italija preneo je da je menadžer Žirua već postigao dogovor sa Milanom o dvogodišnjem ugovoru, uz platu 3,5 miliona evra po sezoni i bonuse.

Milan traži zamenu za Hakana Čalhanoglua, koji je početkom nedelje prešao u redove velikog rivala Intera, pa će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušati da dovde Ziješa.

Takođe, na toj poziciji u Milanu su zainteresovani i za igrača Atletiko Madrida Tomasa Lemara, Hamesa Rodrigesa iz Evertona i Džengiza Undera iz Lestera. Bakajoko nije igrao za Čelsi od 2018. godine, a njegov ugovor ističe na kraju sledeće sezone.

Sezonu 2018/2019 proveo je na pozajmici u Milanu, pre nego što je igrao za Monako i Napoli, takođe na pozajmicama. Milan bi želeo da ga dovede kao zamenu za Sualiha Mejtea, koji se vratio u Torino posle šestomesečne pozajmice.

Čelsi je u ovom prelaznom roku već prodao Milanu Fikajoa Tomorija, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u milanskom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.