Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigić u Real Sosijedadu iduće sezone?

Srpski fudbalski internacionalac Nikola Žigić mogao bi od sledeće sezone da zaigra za španski Real Sosijedad, ukoliko se klub iz San Sebastijana plasira u prvu ligu, tvrde danas španski mediji.

Predsednik Real Sosijedada Injaki Badiola ranije se dogovarao sa čelnicima Valensije da srpski igrač pređe u "plavo-beli" tabor za sumu od deset miliona evra. Žigić je u januaru bio na korak do ovog transfera, ali je sjajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << serijom golova ubedio čelnike Valensije da odustanu od plana.

Badiola je obećao u predizbornoj predsedničkoj kampanji, da će dovesti Žigića u Real, ukoliko ovaj klub pređe u prvu ligu.

Real Sosijedad se trenutno nalazi na četvrtom mestu druge španske lige sa dva boda zaostatka za Sportingom iz Hihona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žigić u Sosijedadu?

Izvor: B92, 26.Mar.2008

..Srpski fudbalski internacionalac Nikola Žigić mogao bi od sledeće sezone da zaigra za španski Real Sosijedad, ukoliko se klub iz San Sebastijana plasira u prvu ligu, tvrde španski mediji. Predsednik Real Sosijedada Injaki Badiola ranije se dogovarao sa čelnicima Valensije da srpski igrač predje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.