Zidan: Benzema je sazreo kao igrač

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Benzema je sazreo kao igrač

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je da je Francuz Karim Benzema od vitalnog značaja za "kraljevski klub" u periodu posle odlaska Kristijana Ronalda iz Madrida.
Francuski napadač u pobedi Reala protiv Galatasaraja 6:0 bio je dvostruki strelac i postao je tek treći fudbaler koji je postizao pogotke u 15 uzastopnih sezona u elitnom klupskom takmičenju, pored Lionela Mesija i Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ronalda.

"Njegove brojke sve govore. Svako ko se razume u fudbal zna da je Benzema kvalitetan igrač. On je važan za tim, bitan za napad...", rekao je Zidan, prenosi španska Marka.
Trener Madriđana istakao je da je Benzema ove sezone preuzeo lidersku ulogu, kao i da su se mnoge stvari odrazile na njegovu formu, uključujući i to što je postao otac.
"Od odlaska Kristijana Ronalda jedina stvar koja se promenila jeste da je Benzema sazreo. On je sada ono što je Ronaldo u istoriji ovog kluba. Radi fantastične stvari i treba da uživamo u njima", zaključio je Zidan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan: Benzema sazreo kao igrač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2019

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je da je Francuz Karim Benzema od vitalnog značaja za "kraljevski klub" u periodu posle odlaska Kristijana Ronalda iz Madrida...Francuski napadač u pobedi Reala protiv Galatasaraja 6:0 bio je dvostruki strelac i postao je tek treći fudbaler koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.