Želji dva miliona evra od Džeka

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želji dva miliona evra od Džeka

Potpis ugovora Edina Džeka i Mančester sitija s nesrpljenjem se očekuje i u njegovom matičnom Željezničaru. Rukovodstvo računa da će dobiti oko dva miliona evra na osnovu činjenice da je prve fudbalske korake načinio na Grbavici.

Iz Nemačke, ali i Španije i Brazila javljaju nam se advokati koji žele da nas zastupaju u transferu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Džeka na Ostrvu. Nije nam jasno šta žele, jer je sve kristalno jasno. Ako i bude kakvih sporova, ima u klubu i Sarajevu ljudi sposobnih da zaštite naš interes – rekao je sportski direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović.
Džeko je posle igranja u Željezničaru, otišao za 50.000 evra u češke Teplice. Odveo ga je tadašnji trener Željezničara Jirži Plišek. Volfzburg je kasnije za njega platio četiri miliona evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.