Želim bolje rezultate kod kuće

Izvor: RTS, 08.Mar.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želim bolje rezultate kod kuće

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić ocenio je da će utakmica 17. kola Super lige Srbije protiv OFK Beograda biti prekretnica za njegov tim.

"Biće jako teško, jer OFK Beograd igra napadački fudbal. To je ekipa koja dobro drži loptu, igra čvrsto i ima dobrog trenera", rekao je Krunić novinarima u Jagodini, gde će se taj meč i igrati.

On je podsetio da je osmoplasirana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jagodina ove sezone više bodova osvojila na gostujućim terenima i kazao da će ova utakmica biti prilika da se "ostvari povoljan rezultat i kod kuće".

"Igračima nisam imao šta da zamerim za utakmice koje smo izgubili, jer su uvek davali ono što su mogli u tom trenutku. Od njih tražim da u utakmicu sa OFK Beogradom uđu maksimalno odgovorno i disciplinovano i da daju sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat", rekao je Krunić.

Trener Jagodine istakao je da protiv sedmoplasiranih "romantičara" zbog povreda neće igrati Duško Dukić i Dragan Stojkov, a neizvestan je nastup Miloša Stojanovića.

Bivši igrač OFK Beograda, a sada fudbaler Jagodine, Miloš Krstić kazao je da će obe ekipe sutra pokušati da "što pre postignu pogodak".

"Moramo da ispravimo neke greške koje smo napravili u prošloj utakmici protiv Slobode, pogotovo u prvom poluvremenu. Veoma cenim OFK Beograd, pa neka pobedi bolji klub", dodao je on.

Duel Jagodine i OFK Beograda igraće se u subotu u 14.00, a ulaz na stadion je besplatan.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.