Zdravko Mamić opet u zatvoru, ovaj put mu i sin Mario pravi društvo!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Mamić opet u zatvoru, ovaj put mu i sin Mario pravi društvo!

Funkcioner Dinama uhapšen je rano jutros u Zagrebu pod novim optužbama za finansijske mahinacije

Hrvatski mediji javljaju da je rano jutros u Zagrebu ponovo uhapšen Zdravko Mamić zajedno sa još pet osoba.

Među privedenima nije i njegov rođeni brat Zoran, inače trener Dinama, ali će zato izgleda tati društvo u Remetincu praviti sin Mario Mamić, kontroverzni fudbalski agent koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je podno Maksimira vodio menadžersku agenciju koja je zastupala gotovo sve fudbalere Dinama.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama koje je preneo Večernji list, sumnja se da je reč o finansijskim malverzacijama, a navodno je u celu istragu umešana i poreska uprava, što najverovatnije znači i da se radi o nastavku istrage koja je protiv braće Mamić i Damira Vrbanovića bila pokrenuta još letos.

Podsetimo, braća Mamić su početkom jula privedeni na granici sa Slovenijom, pri pokušaju da uđu u Hrvatsku, dok su se vraćali sa priprema Modrih u Sloveniji. Uhapšeni su pod obrazloženjem da postoji „opasnost od ponavljanja kaznenog dela, bega i uticaja na svedoke“ u postupku koji se vodi protiv njih pred Županijskim sudom u Zagrebu.

Mamići su optuženi za utaju poreza, odnosno da su oštetili Dinamo za više od 11.800.000 evra, a nakon nekoliko dana pušteni su da se brane sa slobode jer su  položili kauciju.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJSKA AKCIJA U ZAGREBU: Uhapšen Zdravko Mamić

Izvor: NaDlanu.com, 18.Nov.2015

Prvi čovek Dinama iz Zagreba uhvaćen sa još pet saradnika...Hrvatski mediji otkrivaju da je rano jutros uhapšen Zdravko Mamić, sa još pet saradnika, među kojima nije njegov brat i trener Dinama Zoran...Najmoćniji čovek fudbala u Hrvatskoj i alfa i omega Dinama, najuspešnijeg kluba sa Balkana...

Nastavak na NaDlanu.com...

"Maminjo" iza rešetaka!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2015

Neko bi rekao da se Zdravko Mamić navikao....Alfa i omega Dinama i siva eminencija hrvatskog fudbala je uhapšen rano jutros, sa još nekoliko osoba među kojima je i njegov sin, ali ne i brat Zoran koji je trener Dinama...Braća Mamić su inače u julu završili iza rešetaka, pod sumnjom da su utajili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.