Izvor: JUGpress.com, 08.Maj.2023, 19:21

Zbog poraza u Knjaževcu “Rosuljci” u opasnoj zoni

VLASOTINCE

Prolećni deo prvenstva doneo je mnogo briga fudbalerima Vlasine a njihove navijače potpuno razočarao. Mnogo više se očekivalo od fubalera vlasotinačkog srpskoligaša, a očekivanja su bila da će se Vlasina čak boriti za sam vrh tabele. Ali nadanja su izneverena. U dubokoj krizi gotovo u svim segmentima je ovaj klub sa duše od jednovekovne fudbalske tradicije. Borba za očuvanje srpskoligaškog ststusa osnovni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je cilj kluba a put do toga svakako je trnovit i krajnje neizvestan.

Daleko od toga da je ovog časa sve izgubljeno, ali da je Vlasina u opasnoj zoni je istina. U svih narednih pet utakmica ,,Rosuljci” nemaju pravo na kiks a rezultatski stoprocentni učinak jedino garantuje opstanak u ligi.

Samo jedan bod u Knjaževcu je dobar rezultat ali samo u slučaju da nije ovakvih briga i problema. Sa novim trenerom na klupi pokušali su ,,Rosuljci” da stignu do celog plena ali u svojim namerama nisu uspeli.

Domaći Timočanin je prvi postigao pogodak u 59.minutu za vođstvo a izjednačio je Stefanović u 82.minutu igre. Imala je, po izveštajima, Vlasina svoje prilike ali nije umela da ih pretvori u pogodak tako da se kući vratila sa jednim mršavim bodom.

U nedelju na legendarnoj ,,Rosulji” stiže ekipa Meševa koja je tvrd i nezgodan protivnik a ove sezone pokazao se kao kvalitetan igrački sastav koji podjednako dobro igra kako kući tako i na strani.

Vlasina je u Knjaževcu igrala u sledećem sastavu: S.Marković, F.Marković, Cvetković, Marinković, Kačar (Đokić), Stefanović (Milosavljević), Mitrović (Stojanović), Vlajković A.Mitrović, (L.Marković), Stamenković (Ilić), Nikolić. (kraj) VS/ SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.