Zamer produžio ugovor sa FS Nemačke

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamer produžio ugovor sa FS Nemačke

Ulogu tehničkog direktora u Fudbalskom savezu Nemačke do 2016. godine obavljaće Matijas Zamer. Bivši reprezentativac Pancera produžio je ugovor za tri godine, po kome je bilo predviđeno da se na toj poziciji zadrži do 2013.
Igrač s prepoznatljivom riđom kosom i bradom počeo je karijeru u Dinamu iz Drezdena kao vezni igrač i sa tim klubom je osvojio dve titule prvaka Istočne Nemačke.
Nakon ujedinjenja zemlje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << osvajao je domaće titule sa Štutgartom i Borusijom iz Dortmunda, sa kojom je 1997. godine postao i evropski i svetski prvak.
Sa reprezentacijom Nemačke osvojio je Evropsko prvenstvo 1996, a iste godine proglašen je za najboljeg igrača kontinenta. Kasnije tokom karijere igrao je libera.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.