Izvor: Blic, 07.Apr.2023, 09:51

Zamena kuka, sportske povrede, kriva kičma… – ovo je mesto gde ćete pronaći VRHUNSKE stručnjake koji znaju BAŠ SVE O KOSTIMA, TETIVAMA I MIŠIĆIMA

Iako zima za nama baš i nije bila previše hladna niti je imala previše snega, mnogi od nas su proleće dočekali sa gipsom ili nekom drugom sportskom povredom “za uspomenu”. Neki su se prethodnih meseci “ušinuli”, nekima je probleme počela da pravi kriva kičma, neki su se povredili slučajno, igrajući fudbal, tenis, pa čak i vežbajući jogu, a neko vuče staru sportsku povredu već godinama… Takođe, bez obzira na godišnje doba, nije retkost da se našim starijim sugrađana, posebno onima pogođenim osteoporozom, dešava da padnu i polome kuk ili neku drugu kost.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.