Zagorčić: Osim rezultata, nismo se osramotili...

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorčić: ''Osim rezultata, nismo se osramotili...''

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da njegovi fudbaleri u večerašnjoj utakmici nisu uspeli da pariraju odličnoj ekipi Viktorije.

Vojvodina je ubedljivo poražena od Viktorije sa 3:0 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

"Naišli smo na jednu zaista odličnu ekipu, koja je u prvom poluvremenu pravila pritisak i dominirala, pogotovo u prekidima, gde nam je stvarala mnogo problema. Jednostavno, nismo uspeli da ispariramo. Osim rezultata, nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se osramotili, pokušali smo da igramo fudbal i mislim da je publika uživala", rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice u Plzenju.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Novom Sadu.

"Nadam se da ćemo u Novom Sadu odigrati kvalitetnije i uspeti da pobedimo. Moramo da čvrsto verujemo u sebe i idemo napred, nije ovo tako grub udarac", kazao je Zagorčić.

On je dodao da ga nije iznenadio protivnik, koji je nekoliko dana pred susret promenio trenera.

"Viktorija nije igrala drugačije u odnosu na prethodne utakmice. Sve smo znali o njima. Jedino što je bilo drugačije je igrač sa brojem 17 (Hrosovski), njega nismo očekivali, a sve ostalo jesmo", naveo je trener novosadske ekipe.

Prema njegovim rečima je dodao da je njegova ekipa ubedljivo poražena zbog "dve kobne greške" u drugom poluvremenu.

"Nismo navikli na velike utakmice. Nismo bili uplašeni, nego nam nedostaje samopouzdanje i moramo da izrastamo iz utakmice u utakmicu", rekao je Zagorčić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ubedljiv poraz Vojvodine od Viktorije u Plzenju

Izvor: Press, 21.Avg.2015, 13:12

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su sinoć izgubili od češke Viktorije sa 3:0, u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa. .         Strelci u Plzenju bili su Jan Kopic u 25. i 82. i Ondrej Vanek u 51. minutu. Revanš će...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.