Zabrana prilaska: Otac koji koji je pucao zbog zlostavljanog deteta brani se sa slobode

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana prilaska: Otac koji koji je pucao zbog zlostavljanog deteta brani se sa slobode

Fudbalskom menadžeru iz Beograda Z. G. (49) koji je u nedelju pucao u noge bračnom paru K. J. (40) i S. J. (43), nije određen pritvor nakon što je Viši sud u Beogradu odbio je danas ovaj predlog tužilaštva.

Z. G. je na par pucao nakon što je njihov 11-godišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenom odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << svedocima, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

To znači da će se Grujić braniti sa slobode, uz poštovanje pomenute mere.

Grujiću se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Teški incident dogodio se u nedelju uveče u Ulici Goče Delčeva u Novom Beogradu, u stanu majke K.J, nakon što je došlo do maltretiranja među decom u obližnjem parku.

Mediji su preneli da je Grujićevo dete tada bilo seksualno napastvovano.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.