ZVIŽDUK SMRTI Ubistva vođe navijača Ljubomira - Kiće Markovića i Saleta Mutavog imaju NIZ SLIČNOSTI

Izvor: Press, 04.Nov.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVIŽDUK SMRTI Ubistva vođe navijača Ljubomira - Kiće Markovića i Saleta Mutavog imaju NIZ SLIČNOSTI

Jedan od vođa Partizanove grupe navijača "Alkatraz", Ljubomir Marković Kića, ubijen je u petak uveče sa šest hitaca koje je u njega ispalio nepoznati napadač na benzinskoj pumpi u Ulici Grčića Milenka pošto je izašao iz "balona" u kome je igrao mali fudbal, a njegova likvidacija ima nekoliko sličnosti sa ubistvom vođe navijača Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi , koje je u oktobru 2016. potreslo srpsku javnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Foto:blic
Za početak, policija ispituje podatak da je napadaču na Markovića signalizirano kada meta izlazi iz "balona". Jedan od svedoka je naveo da mu se učinilo da je čuo zvuk pištaljke, a nedugo zatim i smrtonosne hice, prenose "Večernje novosti".

Zvuk pištaljke, prema dosadašnjim rezultatima istrage, čuo se i pre ubistva Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, jednog od vođa navijača Partizana. On je ubijen 13. oktobra 2016. godine na raskrsnici Bačvanske i Ulice gospodara Vučića u blizini Centralnog zatvora (CZ) u Beogradu. Bio je u automobilu i stao je na semaforu, a dvojica napadača su pucala iz "kalašnjikova".
Još dve sličnosti, osim pištaljke i činjenice da su obojica bile vođe navijača, postoji između ovog i ubistva Saleta Mutavog. Obe žrtve su pre smaknuća bile u sportskim objektima - Stanković u teretani, a Marković u balonu.
Osim toga, ubice su u oba slučaja pobegle u automobilu marke "BMW." Naime, nakon ubistva Markovića u petak uveče počela je potera za crnim "BMW X5" šabačkih tablica u kojem se, kako se sumnja, nalaze ubice. Tamni "BMW" bio je i automobil ubica Saleta Mutavog, u kome su parkirani čekali da žrtva izađe iz teretane.
Foto: youtube
sale mutavi
U momentu kada je Stanković oktobra 2016. seo za volan svog "audija A6", njegovom automobilu prišao je BMW iz koga je ispaljen rafal u pravcu vođe navijača crno-belih. Vozač BMW-a dao je pun gas i ubice su niz Bačvansku ulicu velikom brzinom pobegle ka Ulici gospodara Vučića. Bekstvo su nastavili Ulicom Vojislava Ilića, a BMW su ubrzo napustili i po ustaljenom kriminalnom običaju spalili i pobegli drugim automobilom.
Kako je "Blic" već pisao, Marković je pre ubistva bio u "balonu", gde je igrao fudbal, a ubica ga je čekao ispred objekta. Balon u kojem je Marković bio nalazi se u neposrednoj blizini pumpe na kojoj je preminuo. On je pokušao da pobegne od napadača, a kod sebe je imao pištolj, kako nezvanično saznaju mediji.
U toku večeri kada se ubistvo dogodilo, pregledani su i snimci sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada, ne bi li se identifikovao ubica. Kako se nezvanično navodi, na snimcima je moguće videti kako je ubica nakon ubistva pobegao sa mesta nesreće.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDBINE VOĐA "ALKATRAZA" Ubijeni Ljubomir - Kića Marković bio U SUKOBU SA VELJOM NEVOLJOM

Izvor: Blic, 04.Nov.2019

Ljubomir Marković Kića (37), jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz", koji je ubijen u petak uveče na Voždovcu, nije bio zadovoljan stanjem na tribini zbog čega je nedavno ostalim vođama najavio povlačenje svoje grupe s juga, saznaje "Blic". Marković je zbog toga bio u sukobu sa Veljkom Belivukom...

Nastavak na Blic...

Danas sahrana vođe partizanovaca: Opraštaju se od Kiće, policija traži nalogodavca

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2019, 08:37

Na Novom groblju u Beogradu danas će biti sahranjen ubijeni Ljubomir Marković Kića, najverniji saborci sa tribina opraštaju se u čituljama i na društvenim mrežama Jedan od vođa Partizanovih navijača Ljubomir Marković Kića (39), koji je u petak uveče likvidiran u Ulici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.