ZVEZDIN MARKETING PUNI MARAKANU: Nova akcija za duel protiv Čukaričkog

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN MARKETING PUNI MARAKANU: Nova akcija za duel protiv Čukaričkog

Fudbalski klub Crvena zvezda odnosno ljudi zaduženi za marketing na svaki način pokušavaju da privuku što više publike na stadion pa će tako posle akcije „Tri zvezdaša za tri boda“ na redu nova predviđena za duel protiv Čukaričkog.
FOTO: FKCZ Naime, svi navijači koji kupe ulaznicu za košarkaški duel Crvena zvezda – Olimpijakos imaće priliku da besplatno posmatraju meč 12. kola Jelen Superlige u kojem će Crvena zvezda u subotu sa početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od 18 sati ugostiti Čukarički. Zvanična potvrda ove vesti trebalo bi da se pojavi u sredu.
S obzirom da je Čukarički pokazao da je posle Zvezde, Partizana i Vojovodine trenutno najbolji klub u ligi nema sumnje da je duel ove dve ekipe odlična pozivnica za ljubitelje fudbala da u dobroj meri napune Marakanu.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA MISLI NA SVE: Kupiš kartu za Olimpijakos, gledaš i Čukarički

Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2014, 14:43

Fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda misli na svoje navijače, pošto je nakon akcije ‘Tri Zvezdaša za tri boda’, organizovana još jedna – kupovinom karte za utakmicu sa Olimpijakosom otvaraju vam se i kapije Marakane u subotu za meč protiv Čukaričkog.  . FOTO: STARSPORT – U želji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.