ZVANIČNO JE: Još jedan neverovatan transfer svetskog fudbala! Svega 100.000.000 evra po sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 13:25

ZVANIČNO JE: Još jedan neverovatan transfer svetskog fudbala! Svega 100.000.000 evra po sezoni

Saudijci ne žale milione...

Još jedan veliki prelazak uzdrmao je fudbalski svet. Sada je i zvanično: francuski reprezentativac Ngolo Kante prešao je u redove Al Itihada!

Posle dovođenja jednog od najjboljih napadača sveta i dobitnika zlatne lopte Karima Benzeme, klub iz Saudijske Arabije odlučio je i da dovede sada već bivšeg igrača Čelsija. Kante se oprostio prošle nedelje od svojih saigrača, a sada je i zvanično potpisao ugovor sa devetostrukim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampionom Saudijske Arabije.

I ovoga puta, šeikovi su odlučili da otvore kasu i ponude Kanteu neverovatan ugovor od 200 miliona evra za dve godine sa mogućim produžetkom ugovora!

Kante je imao veoma tešku sezonu. U drugom kolu Premier lige povredio se na utakmici protiv Totenhema i nije se vraćao nekoliko meseci. Odigrao je samo 7 utakmica prošle sezone tako da će mu biti potrebno neko vreme da uhvati ponovo ritam.

Francuz je u Čelsiju odigrao 269 utakmica u kojima je postigao 13 golova i imao 16 asistencija, ali svakako će biti upamćen kao legenda kluba kojem je doneo titule šampiona Evrope i sveta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska atletičarka Darija Klišina
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.