Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2024, 16:25

ZEČEVIĆ OBJAVIO SPISAK: One će igrati mečeve baraža za za Ligu nacija A

Prvi meč zakazan je za 23. Februar od 16 časova. Dragiša Zečević, selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije objavio je spisak igračica koje će nastupati na na mečevima baraža protiv Islanda za plasman u A diviziju Lige nacija. Na spisku se nalaze sledeće igračice. Milica Kostić, Sara Cetinja, Jefimija Škandro, Violeta Slović, Živana Stupar, Sofija Sremčević, Tijana ... Read more
The post ZEČEVIĆ OBJAVIO SPISAK: One će igrati mečeve baraža za za Ligu nacija A appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samira Hurem objavila spisak igračica za dvomeč sa Švedskom

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2024

Prvu od dvije baraž utakmice za plasman u UEFA A Ligu nacija, ženska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će odigrati protiv selekcije Švedske 23. februara u Trening centru N/FS BiH u Zenici u 13 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.