ZBOG LAŽIRANJA GODINA: Fudbalski savez Kameruna suspendovao 62 fudbalera

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 14:27

ZBOG LAŽIRANJA GODINA: Fudbalski savez Kameruna suspendovao 62 fudbalera

Među igračima je i reprezentativac te zemlje.

Fudbalski savez Kameruna (FSK) suspendovao je danas 62 igrača zbog lažiranja godina, saopšteno je na zvaničnom sajtu. FSK je saopštio da je među suspendovanim igračima i Vilfrid Natan Duala, koji je bio deo reprezentacije Kameruna na Afričkom kupu nacija koji je završen prošlog meseca.

Duala tvrdi da ima 17 godina, ali postoji opravdana sumnja da je lažirao godine, kao i ostali suspendovani fudbaleri. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je saopšteno, sva 62 igrača su članovi kamerunskih klubova i neće imati pravo igranja u plej-ofu domaćeg šampionata, ali se ne precizira da li će moći da igraju posle toga.

Najviše igrača sa lažiranim godinama, čak 13, ima klub Jong Sports akademi, a po sedam imaju Viktorija Junajted i As Fortuna.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predstavljali se mlađima nego što jesu, pa su žestoko kažnjeni: Suspendovan i reprezentativac Kameruna koji tvrdi da ima 17 godina

Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2024

Fudbalski savez Kamerun suspendovao je 62 igrača zbog lažiranja godišta. Svi su se predstavljali mlađima nego što jesu, verujući da će im to pomoći da ostvare bolju karijeru.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.