Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2023, 13:38

ŽARKO LAZETIĆ PRED SMEDEREVO: Od OFK Beograda su po meni izgubili potpuno nezasluženo i sve u svemu ekipa su za respekt!

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u sredu 18. oktobra u 14h gostuje FK Smederevo u utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije. Meč se igra na stadionu Tvrđava u Smederevu. Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je pred prvu eliminacionu Kup utakmicu naglasio je to takmičenje u kome se često dešavaju iznenađenja, neretko već u prvim kolima. ... Read more
The post ŽARKO LAZETIĆ PRED SMEDEREVO: Od OFK Beograda su po meni izgubili potpuno nezasluženo i sve u svemu ekipa su za respekt! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STANKOVIĆ UVEK EMOTIVAN KADA JE REČ O ZVEZDI: „Strastvena sam osoba, bio sam potpuno iscrpljen nakon svega“!

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2023

Bivši kapiten Srbije govorio je o svom razlazu sa Crvenom zvezdom Naš proslavljeni fudbaler a sada šef stručnog štaba Ferencvaroša, Dejan Stanković, govorio je za lokalne medije o raznim temama njegovog igračkog ali i trenerskog života. Stanković je u svojoj bogatoj karijeri branio boje velikih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.