ZANIMA GA I FUDBAL: Adetokumpo postao suvlasnik Nešvila

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 23:03

ZANIMA GA I FUDBAL: Adetokumpo postao suvlasnik Nešvila

Zavoleo taj sport pored oca.

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo i švedski hokejaš Filip Forsberg postali su suvlasnici fudbalskog kluba Nešvil, saopšteno je večeras. Američki mediji navode da će se grčkom košarkašu u vlasničkoj strukturi priključiti braća Tanasis, Kostas i Aleks.  Forsberg igra za hokejaški klub Nešvil.

 - Moj otac je bio profesionalni fudbaler i to je bio prvi sport u koji sam se zaljubio u Grčkoj. Uvek sam sanjao da imam fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim. Kada smo moja braća i ja istražili Nešvil, znali smo da je to tim i grad u kojem želimo da učestvujemo - rekao je košarkaš Milvokija, prenosi AP.

Američki mediji navode da je većinski vlasnik Nešvila, koji se takmiči u MLS-u Džon Ingram. U  vlasničkoj strukturi se još nalaze američka glumica Riz Viterspun, kao i član NFL tima Tenesi Titansa Derik Henri. Nešvil je u novu sezonu MLS ušao pobedom protiv Njujorka Sitija rezultatom 2:0.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.