ZA ISTORIJU – Andrija Živković: Zbunjen sam!

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA ISTORIJU – Andrija Živković: Zbunjen sam!

Andrija Živković je uplovio u fudbalsku bajku i iz najlepšeg sna ne misli da se probudi. Sa 17 godina i 80 dana zaigrao je za reprezentaciju Srbije protiv Japana i postao najmlađi debitant u istoriji nacionalnog tima!
(FOTO: N. Negovanović)
Neverovatan osećaj! Drago mi je što sam debitovao, oborio rekord i što je moj klupski drug iz Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Miloš Jojić postigao gol – rekao je po završetku meča u Novom Sadu Andrija Živković, koji je za 50 dana nadmašio podvig Mitra Mrkele, iz 1982. godine.
Da li ste očekivali debi iz snova?
I jesam i nisam. Još uvek sam zbunjen, ali posle prospavane noći i za nijansu svesniji svega što mi se dogodilo. Telefon mi se usijao, dobio sam mnogo čestitki, zovu ljudi sa svih strana.
Kada fudbaler postane reprezentativac, šta mu je sledeći cilj?
Za kratko vreme, od letos, dešavalo mi se mnogo lepih stvari. Zaigrao sam za prvi tim Partizana, sada debitovao za reprezentaciju. Polako, idem po korak, znam da je inostranstvo sledeća stepenica, ali je još rano da razmišljam o tome.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.