Vučinić ponovo najbolji, nagrada i Igumanoviću

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučinić ponovo najbolji, nagrada i Igumanoviću

Na svečanosti, upriličenoj u Podgorici, Fudbalski savez Crne Gore proglasio je najbolje i najuspješnije u 2012. godini.

Kao i prošle godine, za najboljeg crnogorskog fudbalera proglašen je Mirko Vučinić. Kapiten „crvenih“ i as Juvetusa je, zahvaljujući glasovima kapitena i trenera, poneo ovo laskavo priznanje ispred Stevana Jovetića i Marka Baše.
Naravno, zbog klupskih obaveza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Vučinić nije bio u glavnom gradu Crne Gore, ali se javnosti obratio telefonskim putem.
– Iza nas je, što se tiče, reprezentativnog fudbala uspešna godina. Nadam se da i sledeća biti takva i želio bih ovim putem da se zahvalim svima koji su glasali za mene – kazao je Vučinić.
Titulu najboljeg igrača „Telekom“ 1.CFL dobio je je vezista Rudara Blažo Igumanović. On je ubedljivo trijumfovao ispred Đorđa Šušnjara i Ivana Ivanovića.

– Hvala svima što su glasali za mene. Ova nagrada je samo podstrek da nastavim sa još boljim partijama – rekao je Igumanović, koji je nedavno i debitovao za najbolji crnogorski tim u meču protiv Farskih ostrva.
Najuspešniji trener u 2012. godini je dosadašnji šef stručnog štaba Čelika Slavoljub Bubanja. Sa „metalurzima“ je osvojio Kup, a u ovoj polusezoni je sa svojim klubom u samom vrhu tabele.
– Ovo je nagrada svih nas koji smo u Čeliku. Verujem da će klub nastaviti i na proleće u istom ritmu – rekao je Bubanja.
Komisija za omladinski fudbal proglasila je najperspektivnije igrače u 2012. godini.
Priznanja su pripala vezisti Torina Marku Bakiću, napadaču Zenita Luki Đorđeviću i Aleksandru Boljeviću, fudbaleru Zete.
FSCG je dodelio i posebna priznanja zaslužnim sportskim raddnicima. Ona su otišla u ruke Komnena Vujadinovića, Vlada Popovića i Spasoja Medina.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.