Vučićević: Neće biti opravdanja

Izvor: B92, 12.Apr.2013, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićević: Neće biti opravdanja

Novoimenovani trener Novog Pazara Nebojša Vučićević rekao je da će njegovi fudbaleri pametnom igrom pokušati da u subotu savladaju Jagodinu.

Taj meč igra se od 16 časova u okviru 23. kola Jelen Superlige Srbije.

"Brzo sam se dogovorio sa Novim Pazarom, ali ne bih puno o tome. Već u subotu čekam duel sa odličnom Jagodinom, timom koji igra moderan fudbal. Pozvao bih navijače da nam pomognu, oni su naša prednost, a ja obećavam maksimalnu borbenost", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučićević.

Prema rečima portparola Pazaraca Redžepa Koraća, Vučićević je dobio licencu trenerske organizacije i biće na klupi tokom utakmice, jer je klub sa bivšim trenerima Dragoljubom Bekvalcom i Ljubomirom Ristovskim postigao dogovor o reprogramu duga.

Novi Pazar je na 13. mestu u Superligi Srbije sa 23 boda, dok je Jagodina četvrta sa 39 bodova.

Dosta ekipa će se boriti za opstanak, među njima smo i mi, ali u opticaju je puno bodova. Rezultati su nam u prvom planu, jer znam u kakvoj situaciji je klub. Biće i nekih novina, igraćemo sa dvojicom napadača od početka“, najavio je Vučićević.

Vučićević u subotu neće moći da računa na Radenka Bulatović i Ljuba Nenadića zbog crvenih kartona, dok će Miloš Bogunović pauzirati zbog povrede.

Bitni igrači nam neće igrati, ali koga nema bez njega se i može i mora. Pokušaću da izvučem maksimum od fudbalera koje imam na raspolaganju. Iako nisam selektirao tim, ne želim to da koristim kao opravdanje“, naglasio je Vučićević.

Utakmice između Novog Pazara i Jagodine igraće se u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučićević: Pametno sa Jagodinom

Izvor: RTV Pink, 12.Apr.2013

. . . Novoimenovani trener Novog Pazara Nebojša Vučićević rekao je danas da će njegovi fudbaleri pametnom igrom pokušati da u subotu savladaju Jagodinu u 23. kolu Super lige Srbije. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.