Vučelić neregularno do predsedničke fotelje? Bjeković podneo tužbu zbog nepravilnosti na Skupštini!

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić neregularno do predsedničke fotelje? Bjeković podneo tužbu zbog nepravilnosti na Skupštini!

Cirkus oko Skupštine fudbalske sekcije Jugoslovenskog sportskog društva nastavlja se i pošto je Milorad Vučelić u ponedeljak, konačno, izabran za prvog čoveka kluba iz Humske Partizan je u ponedeljak, iz trećeg pokušaja, dobio novog predsednika! Ili nije? Cirkus oko Skupštine fudbalske sekcije Jugoslovenskog sportskog društva nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se i pošto je Milorad Vučelić u ponedeljak, konačno, izabran za prvog čoveka kluba iz Humske. Višemesečna ujdurma, dve neuspešno organizovane sednice najvišeg klupskog tela i podrugljivi podsmedi ostatka fudbalske Srbije očigledno nisu bile dovoljne dvema zaraćenim strujama da naslednika Zorana Popovića izabreru na način dostojan renomea kluba. Novoizabrano rukovdstvo srpskog viceprvaka do vodećih pozicija došlo je tako što je u bukvalnom smislu reči navuklo 33 delegata koji su bili neophodni za kvorum kako bi se Skupština uopšte i održala. Potom, čak ni svi prisutni članovi Skupštine nisu dali glas jedinom kandidatu Miloradu Vučeliću (troje je bilo uzdržano), a sada su se pojavile informacije prema kojima su dva delegata naknadno ubačena kao predstavnici navijača, pošto je, navodno, pred sam početak Skupštine kluba ustanovljeno da je u Zemunelu bio pristuan 31 član najvišeg klupskog tela. Spekuliše se da je sporne “članove” Skupštine uveo novoizabrani potpredsednik kluba Vladimir Vuletić, pošto se ni jedan od petorice predstavnika navijača koji su bili na listi, nije pojavio. Kako saznajemo, zbog spomenutih neregularnosti, struja okupljena oko Nenada Bjekovića podnela je i tužbu, tvrdeći da je bilo nepravilnosti vezano za dva delegata.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) CIRKUS SE NASTAVLJA: Nenad Bjeković podneo tužbu!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2016

...Međutim, da se sve ne završi na dva neuspela pokušaja organizovanja sednice Skupštine, i trećeg puta na kome je pod čudnim okolnostima izabran naslednik Zorana Popovića, pobrinuo se Nenad Bjeković..Novo rukovodstvo Partizana je do vodećih pozicija došlo tako što je "iskukalo" 33 delegata...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.