Voždovčani najavljuju sjajnu fudbalsku predstavu na Krovu

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 12:59

Voždovčani najavljuju sjajnu fudbalsku predstavu na "Krovu"

Voždovac će u petak od 20.00 dočekati Napredak u 28. kolu srpskog prvenstva.

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas da očekuje "sjajnu predstavu" protiv Napretka u 28. kolu Super lige Srbije.

"Nastavljamo započetu misiju, sa našim stilom igre i ne odustajemo od naše ideje da se nadigravamo i takmičimo. Igrači su sjajno motivisani pred ovaj meč, žele da predstave svoj kvalitet i idealna je prilika da u meču koji se prenosi uživo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << našeg stadiona to i urade", rekao je Damjanović u najavi utakmice.

Po rečima trenera, Napredak je dobar protivnik, što garantuje "sjajnu fudbalsku predstavu".

Damjanović je pozvao navijače da dodju na Voždovac i podrže njegov mladi tim u pohodu na nove bodove.

Ulaz na stadion biće slobodan, uz preuzete karte na blagajnama, a kapacitet na tribinama biće smanjen.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Voždovac nastavlja započetu misiju

Izvor: B92, 04.Jun.2020

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je da očekuje "sjajnu predstavu" protiv Napretka u 28. kolu Superlige Srbije..."Nastavljamo započetu misiju, sa našim stilom igre i ne odustajemo od naše ideje da se nadigravamo i takmičimo. Igrači su sjajno motivisani pred ovaj meč, žele da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.