Voždovac doveo reprezentativca Estonije

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 23:30

Voždovac doveo reprezentativca Estonije

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je u svoje redove doveo reprezentativca Estonije Bogdana Vaštuka.

Radi se o 27-godišnjem igraču iz Estonije, koji je u dosadašnjoj karijeri 11 puta nastupao za državni tim te baltičke zemlje.

Vaštuk je u mlađim kategorijama nosio dres engleskog Redinga, zatim letonske Rige, Levskog iz Sofije, ukrajinske Vorskle, poljskog Stala i irskog Sligo Roversa gde mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio poslednji angažman.

Ipak, najbolje partije pružao je u višestrukom prvaku Estonije, Levadiji, gde je sarađivao i sa trenerom Voždovca Markom Savićem.

Vaštuk može da odgovori zahtevima na više pozicija na terenu, ali primarna mu je ofanzivni vezista, naveo je beogradski klub.

Saradnja sa estonskim fudbalerom dogovorena je na godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.